Johan Thorell får stipendium

Vår egen Johan Thorell har mottagit stipendium på 10 000 kronor från Prins Bertils och Prinsessan Lilians idrottsstiftelse. Prins Carl Philip delade ut stipendiet som Johan sökte för att gå tränarassistentutbildningen och kunna bidra till klubbens barn- och ungdomsutveckling. Enligt motiveringen erhåller han utmärkelsen: “för att kunna träna och bidra till golfklubbens barn- och ungdomsutveckling”.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.