Inbjudan Sponsorgolf

Dags för årets golf tillsammans med våra partners

Välkommen till Flens Golfklubb torsdagen den 1 september 2016

för vår sponsortävling. Starttid är kl. 14, tävlingsformen är slaggolf (slag maximeras till 5 över par) 18 hål. Kanonstart. Inbjudan gäller dig och anställda i företaget och för två personer. Anmälan senast torsdag den 25 augusti till kansliet på Flens Golfklubb, tel: 0157-157 70 eller till info@flensgk.se.

Ange namn, företag och golf-ID. Under prisutdelningen serveras förtäring.

Om ni inte har några golfspelare i företaget är 2 personer välkomna till mingel och förtäring i samband med prisutdelningen ca kl. 18.30.

OBS! Anmälan – se ovan.

Varmt välkomna!

Flens golfklubb

Monica Falk

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11