Inbjudan Sponsorgolf

Dags för årets golf tillsammans med våra partners

Välkommen till Flens Golfklubb torsdagen den 1 september 2016

för vår sponsortävling. Starttid är kl. 14, tävlingsformen är slaggolf (slag maximeras till 5 över par) 18 hål. Kanonstart. Inbjudan gäller dig och anställda i företaget och för två personer. Anmälan senast torsdag den 25 augusti till kansliet på Flens Golfklubb, tel: 0157-157 70 eller till info@flensgk.se.

Ange namn, företag och golf-ID. Under prisutdelningen serveras förtäring.

Om ni inte har några golfspelare i företaget är 2 personer välkomna till mingel och förtäring i samband med prisutdelningen ca kl. 18.30.

OBS! Anmälan – se ovan.

Varmt välkomna!

Flens golfklubb

Monica Falk

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har