Inbjudan Sponsorgolf

Dags för årets golf tillsammans med våra partners

Välkommen till Flens Golfklubb torsdagen den 1 september 2016

för vår sponsortävling. Starttid är kl. 14, tävlingsformen är slaggolf (slag maximeras till 5 över par) 18 hål. Kanonstart. Inbjudan gäller dig och anställda i företaget och för två personer. Anmälan senast torsdag den 25 augusti till kansliet på Flens Golfklubb, tel: 0157-157 70 eller till info@flensgk.se.

Ange namn, företag och golf-ID. Under prisutdelningen serveras förtäring.

Om ni inte har några golfspelare i företaget är 2 personer välkomna till mingel och förtäring i samband med prisutdelningen ca kl. 18.30.

OBS! Anmälan – se ovan.

Varmt välkomna!

Flens golfklubb

Monica Falk

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.