Herrkommittén

Herrkommittén tar hand om klubbens herrar. Vi vill höja trivseln inom klubben genom olika aktiviteter.

Vi uppmuntrar till frivilliga insatser inom klubben för ökad klubbkänsla och samhörighet.

Betala avgifter till herrrkommittén med swish till 123-015 42 29.

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har

Banchefen förklarar…

Hej allesammans! Här kommer en sammanställning svar på frågor som jag förstått dykt upp från medlemmar och styrelse. Det första jag gärna vill klargöra är

Blandved från trädfällning runt banan

Blandved till salu

Passa på – det finns blandved till salu. Bra pris och hemkörning om du saknar egen kärra.