Greenfeesamarbete

Vi är ett antal klubbar i Södermanland som vill gynna ökat greenfeesamarbete mellan våra klubbar och det för våra mest trogna medlemmar, de så kallade Fullvärdiga medlemmarna.

Delaktiga klubbar

Flens GK samarbetar med Grytsberg GK, Jönåkers GK, Kiladalens GK, Mälarbadens GK och Trosa GK = Sörmlandssvingen.

Överenskommelse

Alla fullvärdiga senior-medlemmar med spelrätt får spela på halv greenfee alla dagar i veckan på dessa banor.

Fullvärdiga medlemmar

För att kallas fullvärdig medlem gäller att:

• Spelaren betalar fullt ordinarie medlemskap med fritt spel alla dagar och tider
  • Inga rabatterade medlemskap i form av prova-på-medlemskap med fritt spel alla dagar får del av detta erbjudande

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Gå med nu!

Passa på! Nu har du som tänker bli medlem i Flens GK en förmånlig möjlighet att göra en bra affär.