Greenfeesamarbete

Vi är ett antal klubbar i Södermanland som vill gynna ökat greenfeesamarbete mellan våra klubbar och det för våra mest trogna medlemmar, de så kallade Fullvärdiga medlemmarna.

Delaktiga klubbar

Flens GK samarbetar med Grytsberg GK, Jönåkers GK, Kiladalens GK, Mälarbadens GK och Trosa GK = Sörmlandssvingen.

Överenskommelse

Alla fullvärdiga senior-medlemmar med spelrätt får spela på halv greenfee alla dagar i veckan på dessa banor.

Fullvärdiga medlemmar

För att kallas fullvärdig medlem gäller att:

• Spelaren betalar fullt ordinarie medlemskap med fritt spel alla dagar och tider
  • Inga rabatterade medlemskap i form av prova-på-medlemskap med fritt spel alla dagar får del av detta erbjudande

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.

Damgolfen startar 25-26 april

På söndag den 25/4 och måndag den 26/4 startar damgolfen. Vi kommer att ha möjlighet att väljaom vi vill spela söndag eller måndag på grund

Ordförandebrev april 2021

Nu har vi hela säsongen framför oss och det känns väldigt bra! Men smolk i bägaren är det förstås med den envisa pandemin som fortfarande