Greenfeesamarbete

Vi är ett antal klubbar i Södermanland som vill gynna ökat greenfeesamarbete mellan våra klubbar och det för våra mest trogna medlemmar, de så kallade Fullvärdiga medlemmarna.

Delaktiga klubbar

Flens GK samarbetar med Grytsberg GK, Jönåkers GK, Kiladalens GK, Mälarbadens GK och Trosa GK = Sörmlandssvingen.

Överenskommelse

Alla fullvärdiga senior-medlemmar med spelrätt får spela på halv greenfee alla dagar i veckan på dessa banor.

Fullvärdiga medlemmar

För att kallas fullvärdig medlem gäller att:

• Spelaren betalar fullt ordinarie medlemskap med fritt spel alla dagar och tider
  • Inga rabatterade medlemskap i form av prova-på-medlemskap med fritt spel alla dagar får del av detta erbjudande

Styrelsen informerar

Golfvärdskap, spela mer i fyrboll och kortare rondtider. Det är några nyheter som styrelsen informerar om.

Proffstävling till Flen

I juli arrangerar Flens GK en tv-sänd proffstävling. Flera av de bästa svenska golfproffsen deltar och spelar om en prissumma på totalt 105 000 kronor.