Grattis vinnare!

Grattis säger vi till Harry Strindberg och Ann Stark som blev Flens GKs vinnare på årets Bygga, Bo & Hälsa-mässa i Flen.
Harry Strindberg, som är 11 år, satte fem puttar i rad på vår puttingmatta! För detta vann han en nybörjarkurs i golf. Välkommen ut till klubben, Harry!
Ann Stark, som är medlem i Flens GK, visade sig vara en hejare på att räkna volym. Hon gissade hur många peggar vi buntat ihop. Rätt antal var 239 och Ann satsade på 245. På det blev hon bäst och vann en greenfee-biljett till Flens Golfklubb.
Nära hundra utställare deltog i årets mässa på Hammarvallen som omfattade både boende, byggande och hälsa. Det var första mässan efter uppehållet som varit på grund av epidemin.

Maria Sturén

Styrelsen informerar

Golfvärdskap, spela mer i fyrboll och kortare rondtider. Det är några nyheter som styrelsen informerar om.

Lokala regler

OMARKERADE PLIKTOMRÅDEN I regelboken under definitionen för pliktområden står följande: * Varje vattensamling på banan (oavsett om tävlingsledningen markerat den eller inte), såsom ett hav,