Grattis vinnare!

Grattis säger vi till Harry Strindberg och Ann Stark som blev Flens GKs vinnare på årets Bygga, Bo & Hälsa-mässa i Flen.
Harry Strindberg, som är 11 år, satte fem puttar i rad på vår puttingmatta! För detta vann han en nybörjarkurs i golf. Välkommen ut till klubben, Harry!
Ann Stark, som är medlem i Flens GK, visade sig vara en hejare på att räkna volym. Hon gissade hur många peggar vi buntat ihop. Rätt antal var 239 och Ann satsade på 245. På det blev hon bäst och vann en greenfee-biljett till Flens Golfklubb.
Nära hundra utställare deltog i årets mässa på Hammarvallen som omfattade både boende, byggande och hälsa. Det var första mässan efter uppehållet som varit på grund av epidemin.

Maria Sturén

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.