Golfens Dag program

Golfens Dag den 20 maj, öppet hus på

golfklubben mellan kl. 10 – 15.

Lördag den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS.  Många som ännu inte provat på är nyfikna på golf. Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset och nå nya spelare och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

På Flens golfklubb kommer vi ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.  Medlemmar – ta med familj och nyfikna icke-golfande vänner!

• Golfäventyret – golf under lättsamma och lekfulla former.
  • ”Prova på” på övningsområdet under ledning av vår pro Jim och andra medlemmar.
  • Buss från Flen till golfbanan – avgår kl. 11 och kl. 13 från Sveavägen vid Prins Wilhelms torg. Bussen stannar ca en timme vid golfbanan och återvänder sedan till Flen.
  • Sightseeing runt golfbanan i golfbil.
  • Visning av maskinparken – utställning vid klubbhusområdet.
  • Samarbetspartners visar upp sig.
  • Skärmutställning – golfnyttan i samhället, medlemsformer, nybörjarkurser, dagens program mm.
  • Restaurangen erbjuder Fest i Flen meny.
  • Gröngölingsgolf – tävling i 2-mannalag. Etablerad golfspelare tillsammans med någon som vill prova på. Start kl. 15. Anmälningsavgift 100 kr per lag. Nybörjarkurs lottas ut bland deltagarna. Priser till de bästa.
  • Vi bjuder på glass.

Varmt välkomna!

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.