Golfens Dag program

Golfens Dag den 20 maj, öppet hus på

golfklubben mellan kl. 10 – 15.

Lördag den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS.  Många som ännu inte provat på är nyfikna på golf. Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset och nå nya spelare och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

På Flens golfklubb kommer vi ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.  Medlemmar – ta med familj och nyfikna icke-golfande vänner!

• Golfäventyret – golf under lättsamma och lekfulla former.
  • ”Prova på” på övningsområdet under ledning av vår pro Jim och andra medlemmar.
  • Buss från Flen till golfbanan – avgår kl. 11 och kl. 13 från Sveavägen vid Prins Wilhelms torg. Bussen stannar ca en timme vid golfbanan och återvänder sedan till Flen.
  • Sightseeing runt golfbanan i golfbil.
  • Visning av maskinparken – utställning vid klubbhusområdet.
  • Samarbetspartners visar upp sig.
  • Skärmutställning – golfnyttan i samhället, medlemsformer, nybörjarkurser, dagens program mm.
  • Restaurangen erbjuder Fest i Flen meny.
  • Gröngölingsgolf – tävling i 2-mannalag. Etablerad golfspelare tillsammans med någon som vill prova på. Start kl. 15. Anmälningsavgift 100 kr per lag. Nybörjarkurs lottas ut bland deltagarna. Priser till de bästa.
  • Vi bjuder på glass.

Varmt välkomna!

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har