Golfens dag på Flens GK

En härlig Golfens Dag på Flens Golfklubb blev det när Golftjej Södermanland samlade tjugotalet flickor från sörmländska golfklubbar.

Dagens aktiviteter leddes av Malin Landehag, pro på Nyköpings GK med hjälp av Therese Larsson, juniorkonsulent på Svenska Golfförbundet, Alexandra Lennartsson, professionell golfspelare från Nyköping och Emma Rasmusson, ungdomsledare på Flens GK.

Under lekfulla och lättsamma former fick flickorna utveckla sina svingar och slag och ha en trevlig eftermiddag tillsammans i det fina vädret. Aktiviteten är en del av den satsning som Södermanlands Golfförbund gör inom ramen för Golftjej Sverige för att locka fler tjejer till golfen. Nästa aktivitet blir ett läger i augusti.

Samtidigt genomfördes premiären av Blåbandet tävlingen, av män för män. Hela 65 000 kr samlades in med hjälp av bidrag från olika företag och hela behållningen sätts in på Cancerfonden och forskningen gällande prostatacancer. A-klassen vanns av Erik Perdjaks och B-klassens vinnare Magnus Forselius sa i sitt tal det var ett fantastiskt initiativ och att han hoppas att tävlingen återkommer nästa år och att den då lockar ännu fler spelare. ”Det är en cancerform som kan drabba oss alla” sa han vidare.

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11