Golfens dag på Flens GK

En härlig Golfens Dag på Flens Golfklubb blev det när Golftjej Södermanland samlade tjugotalet flickor från sörmländska golfklubbar.

Dagens aktiviteter leddes av Malin Landehag, pro på Nyköpings GK med hjälp av Therese Larsson, juniorkonsulent på Svenska Golfförbundet, Alexandra Lennartsson, professionell golfspelare från Nyköping och Emma Rasmusson, ungdomsledare på Flens GK.

Under lekfulla och lättsamma former fick flickorna utveckla sina svingar och slag och ha en trevlig eftermiddag tillsammans i det fina vädret. Aktiviteten är en del av den satsning som Södermanlands Golfförbund gör inom ramen för Golftjej Sverige för att locka fler tjejer till golfen. Nästa aktivitet blir ett läger i augusti.

Samtidigt genomfördes premiären av Blåbandet tävlingen, av män för män. Hela 65 000 kr samlades in med hjälp av bidrag från olika företag och hela behållningen sätts in på Cancerfonden och forskningen gällande prostatacancer. A-klassen vanns av Erik Perdjaks och B-klassens vinnare Magnus Forselius sa i sitt tal det var ett fantastiskt initiativ och att han hoppas att tävlingen återkommer nästa år och att den då lockar ännu fler spelare. ”Det är en cancerform som kan drabba oss alla” sa han vidare.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.