Golfens dag 25 maj

PROVA-PÅ-GOLF HOS OSS!

Den 25 maj är det dags för GOLFENS DAG

Vi öppnar vår anläggning och välkomnar icke-golfare att prova på och få chansen att upptäcka denna underbara sport på vår fina golfbana.

Målet är att locka fler medlemmar till vår golfklubb och du har kanske själv kompisar och släktingar som är intresserade. Mellan kl. 1200 och 14.00 startar vi dagen med aktiviter för alla åldrar på övningsområdet. Från kl. 14.00 går det bra att gå ut på banan med en eller fler icke-golfare. Då bokar man tid i receptionen eller på tel. 0157-157 70. Naturligtvis kostar det inget för dina gäster.

Välkomna att delta och bidra i våra aktiviteter som ingår i ett landsomfattande arrangemang!

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har