Golfens dag 25 maj

PROVA-PÅ-GOLF HOS OSS!

Den 25 maj är det dags för GOLFENS DAG

Vi öppnar vår anläggning och välkomnar icke-golfare att prova på och få chansen att upptäcka denna underbara sport på vår fina golfbana.

Målet är att locka fler medlemmar till vår golfklubb och du har kanske själv kompisar och släktingar som är intresserade. Mellan kl. 1200 och 14.00 startar vi dagen med aktiviter för alla åldrar på övningsområdet. Från kl. 14.00 går det bra att gå ut på banan med en eller fler icke-golfare. Då bokar man tid i receptionen eller på tel. 0157-157 70. Naturligtvis kostar det inget för dina gäster.

Välkomna att delta och bidra i våra aktiviteter som ingår i ett landsomfattande arrangemang!

Sponsorgolfen- 9 sep 2021!

Sponsorgolfen spelades i strålande sol efter en härlig lunch hos Krögaren Stefan på Restaurang Norrtorp. Sparbanken sponsrade med en påse peggar och en ask bollar