Golfens dag 25 maj

PROVA-PÅ-GOLF HOS OSS!

Den 25 maj är det dags för GOLFENS DAG

Vi öppnar vår anläggning och välkomnar icke-golfare att prova på och få chansen att upptäcka denna underbara sport på vår fina golfbana.

Målet är att locka fler medlemmar till vår golfklubb och du har kanske själv kompisar och släktingar som är intresserade. Mellan kl. 1200 och 14.00 startar vi dagen med aktiviter för alla åldrar på övningsområdet. Från kl. 14.00 går det bra att gå ut på banan med en eller fler icke-golfare. Då bokar man tid i receptionen eller på tel. 0157-157 70. Naturligtvis kostar det inget för dina gäster.

Välkomna att delta och bidra i våra aktiviteter som ingår i ett landsomfattande arrangemang!

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.