Golfens dag 25 maj

PROVA-PÅ-GOLF HOS OSS!

Den 25 maj är det dags för GOLFENS DAG

Vi öppnar vår anläggning och välkomnar icke-golfare att prova på och få chansen att upptäcka denna underbara sport på vår fina golfbana.

Målet är att locka fler medlemmar till vår golfklubb och du har kanske själv kompisar och släktingar som är intresserade. Mellan kl. 1200 och 14.00 startar vi dagen med aktiviter för alla åldrar på övningsområdet. Från kl. 14.00 går det bra att gå ut på banan med en eller fler icke-golfare. Då bokar man tid i receptionen eller på tel. 0157-157 70. Naturligtvis kostar det inget för dina gäster.

Välkomna att delta och bidra i våra aktiviteter som ingår i ett landsomfattande arrangemang!

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11