Golfens dag 25 maj

PROVA-PÅ-GOLF HOS OSS!

Den 25 maj är det dags för GOLFENS DAG

Vi öppnar vår anläggning och välkomnar icke-golfare att prova på och få chansen att upptäcka denna underbara sport på vår fina golfbana.

Målet är att locka fler medlemmar till vår golfklubb och du har kanske själv kompisar och släktingar som är intresserade. Mellan kl. 1200 och 14.00 startar vi dagen med aktiviter för alla åldrar på övningsområdet. Från kl. 14.00 går det bra att gå ut på banan med en eller fler icke-golfare. Då bokar man tid i receptionen eller på tel. 0157-157 70. Naturligtvis kostar det inget för dina gäster.

Välkomna att delta och bidra i våra aktiviteter som ingår i ett landsomfattande arrangemang!

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range

Nu är hösten här på riktigt och vatten temperaturen har sjunkit och då gör även våra rangebollarna det. Så nu håvar vi upp de sista