Golfäventyret

GOLFÄVENTYRET PÅ FLENS GOLFKLUBB

Välkomna alla barn att prova på golf under roliga former!

Varje tisdag kl. 18.00 – 19.00 är alla barn, 4-12 år, välkomna till Flens Golfklubb, Norrtorp, Flen för då kör vi Golfäventyret.

Kom ut och prova en gång, det kostar ingenting. Vill du fortsätta tar vi ut en träningsavgift på 150 kronor för hela säsongen.

Undrar du över något kan du kontakta Johan Thorell på 070-475 10 04 eller Emma Rasmusson på 073-500 58 96.

Du kan också ringa 0157-157 70 eller maila info@flensgk.se till vårt kansli.

Kolla även vår hemsida www.flensgk.se

Välkommen! Ta gärna med en kompis!

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!