Golfäventyret

GOLFÄVENTYRET PÅ FLENS GOLFKLUBB

Välkomna alla barn att prova på golf under roliga former!

Varje tisdag kl. 18.00 – 19.00 är alla barn, 4-12 år, välkomna till Flens Golfklubb, Norrtorp, Flen för då kör vi Golfäventyret.

Kom ut och prova en gång, det kostar ingenting. Vill du fortsätta tar vi ut en träningsavgift på 150 kronor för hela säsongen.

Undrar du över något kan du kontakta Johan Thorell på 070-475 10 04 eller Emma Rasmusson på 073-500 58 96.

Du kan också ringa 0157-157 70 eller maila info@flensgk.se till vårt kansli.

Kolla även vår hemsida www.flensgk.se

Välkommen! Ta gärna med en kompis!

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.