God Jul och Gott Nytt ÅR

God Jul och Gott Nytt år önskar vi från Flens Golfklubb.

Efter en mycket fin säsong 2016 kan vi nu njuta av julefrid och familjesamvaro innan vi laddar för nästa säsong! Det känns verkligen roligt att golfen generellt i år har fått stor medial uppmärksamhet genom framför allt Henrik Stenson som vann the Open, tvåa i OS och tillslut också fick Svenska dagbladets bragdguld! Golfen har också vuxit gällande antalet medlemmar och bokade ronder och vill ni läsa mer så kolla här: http://www.golf.se/golfsverige/golfsverige-i-siffror/

Så – det känns som att golfen i Sverige och vi i Flens GK är på G!

Vi har också fått med två av våra nominerade till Flens Idrottsgala den 10 februari. De kan bara vinna om de får många röster så se till att de får det! Och så här går det till att rösta:

Du kan rösta under tiden 14/12 – 31/1 via e-post på adress flenidrottsgala@flen.se eller via röstsedel i simhallens entré. Du får bara rösta en gång per priskategori!

Våra nominerade är:

Årets lag: Flens golfklubbs damlag.

Motivering: Flens golfklubbs damlag vann i hård konkurrens 2016-års seriespel i division 1 i Södermanlands golfdistrikt.  I ett lag där handicapsystemet möjliggjort att såväl hög- som låghandikappade har kunnat bidra till segern har Flens GK:s damlag visat att den laganda och entusiasm som finns i gänget är ett vinnande koncept.

Årets eldsjäl: Johan Thorell.

Motivering: Johan har med aldrig sinande entusiasm, energi och kreativitet väckt liv i klubbens ungdomsverksamhet. Han är tränare för de yngsta, har motiverat flera av klubbens juniorer att, förutom sitt eget golfutövande, även utbilda sig i ledarskap och ta sig an ledaruppgifter i klubben och i samarbete med andra idrottsklubbar. Han har organiserat och genomfört tävlingsverksamhet för juniorerna och förhandlat fram en lägervistelse på Hook med träning med en av landet mest namnkunniga golfpro, Eddie Ericsson. Han brinner för golfen, men också för att barn och ungdomar ska få härliga och roliga upplevelser i golfklubbens fina miljö och anläggning som han aktivt medverkar till att utveckla.

Vi ses igen säsongen 2017!

Med juliga hälsningar

Monica Falk

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss