Önskas: Ledare till Golfäventyret

Flens Golfklubb vill gärna få kontakt med ungdomar och äldre, till exempel föräldrar, som kan tänka sig att hjälpa till med Golfäventyret. Pro Johan Thorell svarar för uppstart och ordnar den utrustning som ska användas. Golfäventyret kommer att hållas en gång i veckan på en bestämd tid. Golfskoj och juniorträningen är på måndagar.

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till ledare och tränare på klubben men även andra som hjälper till med träningen, exempelvis föräldrar och äldre juniorer.

Innehåll
Golfäventyret – eller GL1 som vi valt att kalla denna utbildning – består av en praktisk del på cirka sex timmar och ger ledaren en genomgång i Golfäventyret och hur hen ska arbeta på träningen. Vårt mål är att den som går utbildningen ska kunna hålla i en träning dagen efter, i linje med materialet.
Eftersom innehållet är praktiskt är det precis detta som tränaren är utbildad för.

Plats: Strängnäs Gk, den 23 april mellan 09:30 och 16:00. Samåkning är att föredra.
Utbildningen genomförs till stora delar utomhus – ta med lämpliga kläder och några egna klubbor för närspel.
Lunch och fika ingår.
Anmäl ert intresse till Johan Thorell på johan@flensgk.se senast den 15 april.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår