Frivilliga gör rent ”hus” kring banan

Efter sommarens torka kom regnet och med regnet sköt både gräs och ogräs fart på nytt. Men tack vare alla frivilliga och ideella krafter är områdena kring hålen uppsnyggade och bunkrarna rensade från ogräs.

Här är det damkommitténs egen ”städpatrull” och seniorernas servicegäng som röjer, krattar, gräver och – ibland – tar en fikapaus i skuggan.

Behovet av medlemsinsatser på banan är dock stort och fler herrar och damer är välkomna att delta.

–Det finns uppgifter för alla. Så även om du kanske inte orkar gräva eller göra andra tyngre arbeten så är det tacksamt om  du ställer upp, säger vice klubbordföranden Bengt Andersson.

Banarbete_2På knä framför kiosken i stilla bön …?

Banarbete_1Nej, snarare med hacka och spade på jakt efter ogräs.

imageKort fikapaus på åttonde hålet…

image… med smörgås i gröngräset.

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range

Nu är hösten här på riktigt och vatten temperaturen har sjunkit och då gör även våra rangebollarna det. Så nu håvar vi upp de sista