Frivilliga gör rent ”hus” kring banan

Efter sommarens torka kom regnet och med regnet sköt både gräs och ogräs fart på nytt. Men tack vare alla frivilliga och ideella krafter är områdena kring hålen uppsnyggade och bunkrarna rensade från ogräs.

Här är det damkommitténs egen ”städpatrull” och seniorernas servicegäng som röjer, krattar, gräver och – ibland – tar en fikapaus i skuggan.

Behovet av medlemsinsatser på banan är dock stort och fler herrar och damer är välkomna att delta.

–Det finns uppgifter för alla. Så även om du kanske inte orkar gräva eller göra andra tyngre arbeten så är det tacksamt om  du ställer upp, säger vice klubbordföranden Bengt Andersson.

Banarbete_2På knä framför kiosken i stilla bön …?

Banarbete_1Nej, snarare med hacka och spade på jakt efter ogräs.

imageKort fikapaus på åttonde hålet…

image… med smörgås i gröngräset.

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har