Frivilliga gör rent “hus” kring banan

Efter sommarens torka kom regnet och med regnet sköt både gräs och ogräs fart på nytt. Men tack vare alla frivilliga och ideella krafter är områdena kring hålen uppsnyggade och bunkrarna rensade från ogräs.

Här är det damkommitténs egen “städpatrull” och seniorernas servicegäng som röjer, krattar, gräver och – ibland – tar en fikapaus i skuggan.

Behovet av medlemsinsatser på banan är dock stort och fler herrar och damer är välkomna att delta.

–Det finns uppgifter för alla. Så även om du kanske inte orkar gräva eller göra andra tyngre arbeten så är det tacksamt om  du ställer upp, säger vice klubbordföranden Bengt Andersson.

Banarbete_2På knä framför kiosken i stilla bön …?

Banarbete_1Nej, snarare med hacka och spade på jakt efter ogräs.

imageKort fikapaus på åttonde hålet…

image… med smörgås i gröngräset.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.