Frivilliga gör rent ”hus” kring banan

Efter sommarens torka kom regnet och med regnet sköt både gräs och ogräs fart på nytt. Men tack vare alla frivilliga och ideella krafter är områdena kring hålen uppsnyggade och bunkrarna rensade från ogräs.

Här är det damkommitténs egen ”städpatrull” och seniorernas servicegäng som röjer, krattar, gräver och – ibland – tar en fikapaus i skuggan.

Behovet av medlemsinsatser på banan är dock stort och fler herrar och damer är välkomna att delta.

–Det finns uppgifter för alla. Så även om du kanske inte orkar gräva eller göra andra tyngre arbeten så är det tacksamt om  du ställer upp, säger vice klubbordföranden Bengt Andersson.

Banarbete_2På knä framför kiosken i stilla bön …?

Banarbete_1Nej, snarare med hacka och spade på jakt efter ogräs.

imageKort fikapaus på åttonde hålet…

image… med smörgås i gröngräset.

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11