Friskvård med Flens golfdamer

Kommitténs uppgift är att tillvarata damernas speciella intressen, att ha en verksamhet som särskilt stimulerar damgolfen samt verka för damernas sociala gemenskap och utveckling att bli bättre golfspelare.

Vi börjar säsongen med en upptaktsträff på våren. Säsongen startar och det är roligt att träffas igen. I slutet av april börjar Måndagsgolfen, som innebär att vi träffas kl.15 och spelar tillsammans varje måndag hela sommaren. Alla som vill vara med får plats!

Golfträning speciellt för damer anordnar vi tillsammans med vår pro. Violslaget är en damtävling då vi bjuder in damer från andra distrikt. Violdagen har vi i början av augusti. Vi börjar dagen med tipspromenad och puttningstävling. Efter det gemensam lunch och sedan spelar vi 18 hål. På onsdagarna och hela sommaren kan de damer som är 50+ delta i Seniorgolfen, där vi spelar tillsammans med herrar 50+. Vi deltar också i Sörmlandsserien där hela distriktet möts på olika banor. Vårt lag tog hem segern 2016 och 2017! Säsongens spelprogram finns att se under fliken ”Seriespel”. Intresserade att delta anmäler detta till Agneta Wagneryd 070-378 09 26.

Kort sagt – det viktigaste med golfen för oss damer är inte bara resultat utan att träffas, skapa nya kontakter och framför allt koppla av från vardagens jäkt. Vi är ute och leker (!) samtidigt som vi rör på oss!

Välkommen att kontakta oss i Damkommittén!

Agneta Wagneryd 070-378 09 26. Mimmi Björck 070-461 67 82. Lilian Frisk 070-471 35 76. Marie Sundling 070-359 39 45. Lena Hagelberg 070-289 76 48.

Lena Hagelberg
Ordförande

Dela:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!