Friskvård med Flens golfdamer

Kommitténs uppgift är att tillvarata damernas speciella intressen, att ha en verksamhet som särskilt stimulerar damgolfen samt verka för damernas sociala gemenskap och utveckling att bli bättre golfspelare.

Vi börjar säsongen med en upptaktsträff på våren. Säsongen startar och det är roligt att träffas igen. I slutet av april börjar Måndagsgolfen, som innebär att vi träffas kl.15 och spelar tillsammans varje måndag hela sommaren. Alla som vill vara med får plats!

Golfträning speciellt för damer anordnar vi tillsammans med vår pro. Violslaget är en damtävling då vi bjuder in damer från andra distrikt. Violdagen har vi i början av augusti. Vi börjar dagen med tipspromenad och puttningstävling. Efter det gemensam lunch och sedan spelar vi 18 hål. På onsdagarna och hela sommaren kan de damer som är 50+ delta i Seniorgolfen, där vi spelar tillsammans med herrar 50+. Vi deltar också i Sörmlandsserien där hela distriktet möts på olika banor. Vårt lag tog hem segern 2016 och 2017! Säsongens spelprogram finns att se under fliken “Seriespel”. Intresserade att delta anmäler detta till Agneta Wagneryd 070-378 09 26.

Kort sagt – det viktigaste med golfen för oss damer är inte bara resultat utan att träffas, skapa nya kontakter och framför allt koppla av från vardagens jäkt. Vi är ute och leker (!) samtidigt som vi rör på oss!

Välkommen att kontakta oss i Damkommittén!

Agneta Wagneryd 070-378 09 26. Mimmi Björck 070-461 67 82. Lilian Frisk 070-471 35 76. Marie Sundling 070-359 39 45. Lena Hagelberg 070-289 76 48.

Lena Hagelberg
Ordförande

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.