Flygande start för jubileumsveckan

Det blev en flygande start för jubileumsveckan när den inleddes tidigt på tisdagsmorgonen. För första gången fick deltagarna värma upp till musik och under ledning av Friskis&Svettis i Flen.

Ett 50-tal deltagare som halvtimmen senare skulle genomföra en kanonstart runt hela Flens golfbana slöt upp när F&S-ordföranden Gunnel Källstedt och seniorjympaledaren Monica Risberg drog i gång tunggungmusik och golfjympa framför klubbhuset.
–Vi har lagt upp ett golfjympapass som var väldigt roligt att få testa här, sade Gunnel Källstedt.
Och deltagarnas applåder innebar full poäng för F&S-testet. Med mjuka leder, uppvärmda och utan några nervösa tankar om varken toppade bollar eller bunkerbesök kunde hela gånget dra ut på banan och göra upp om priserna.

Violslaget_vinnare

På bilden syns segrarna Mia Sellgren Boström och Annicka Norén med Annickas barnbarn Ina till vänster och i mitten Annika Karlsson som vävt priset till de båda segrarna – en golfspelande dam.

Hela prislistan kan du läsa på medlem/kommittéer/tävling.

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har