Flens idrottsgala 2017

Det blev storslam för Flens GK på Flens Idrottsgala 2017!

Ett glatt gäng på femton personer från klubben deltog i festligheterna som gick av stapeln i allaktivitetshuset Skjortan. I sällskap med drygt 200 andra förväntansfulla personer steg spänningen när vinnarna i de två kategorier, som klubben hade nomineringar i skulle presenteras. Glädjen blev förstås stor när Caxton Njuki, kvällens konferencier, presenterade vinnarna i kategorin Årets lag, Flens golfklubbs damlag!

Alla närvarande seriespelande damer stegade upp på scenen där Agneta Wagneryd, lagledare och coach mottog priset. Agneta passade på att berätta hur roligt det är att spela golf och hur alla, oavsett ålder och handicap, kan vara med och ha kul tillsammans.

Lite senare var det dags för årets eldsjäl att utses.  Då började nerverna dallra i Flens GK gänget. Johan Thorell, för kvällen iklädd sin Räddningstjänstuniform, på grund av att han hade jour, hade nämligen rykt ut på ett larm. Men, han hann precis tillbaks när hans namn ropades upp! Glad och stolt klev han upp på scenen där han fick möjlighet att berätta varför han brinner för barn- och ungdomsverksamheten och för Flens golfklubb. Och hur roligt Golfäventyret är för alla åldersgrupper.

Och här är motiveringarna som ledde till seger:

Årets Lag: Flens golfklubbs damlag vann i hård konkurrens 2016-års seriespel i division 1 i Södermanlands golfdistrikt. I ett lag där handicapsystemet möjliggjort att såväl hög- som låghandikappade har kunnat bidra till segern har Flens GK:s damlag visat att den laganda och entusiasm som finns i gänget är ett vinnande koncept.

Årets eldsjäl: Johan Thorell har med aldrig sinande entusiasm, energi och kreativitet väckt liv i klubbens ungdomsverksamhet. Han är tränare för de yngsta, har motiverat flera av klubbens juniorer att, förutom sitt eget golfutövande, även utbilda sig i ledarskap och ta sig an ledaruppgifter i klubben och i samarbete med andra idrottsklubbar. Han har organiserat och genomfört tävlingsverksamhet för juniorerna och förhandlat fram en lägervistelse på Hook med träning med en av landet mest namnkunniga golfpro, Eddie Ericsson. Han brinner för golfen, men också för att barn och ungdomar ska få härliga och roliga upplevelser i golfklubbens fina miljö och anläggning som han aktivt medverkar till att utveckla.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.