Flens GK bjuder in till stor familjefest

[gview file=”https://flensgk.se/wp-content/uploads/2015/05/AFFISCH-FAMILJEDAG-ljus-logga-o-bild.pdf”]

Den 30 maj är det dags för golfklubbens stora familjefest.

Flens GK fyller 30 år i år och det ska vi fira på många sätt. Det första tillfället blir den 30 maj då vi öppnar hela anläggningen för en annorlunda familjedag.

Då kan du passa på att testa golfäventyret, ge dig ut på golfbilssafari eller rida ponny från Finntorp.

Men det kommer att hända mycket, mycket mer. Vi lovar att också bjuda på en trevlig tipsrunda och öppnar vår närmast unika driving range där du slår bollar rakt ut i sjön.

Och så har vi ett konstverk som vi gärna vill att du ska vara med och fullborda!

Mellan klockan 11 och 15 är det full fart på banan och blir du sugen så bjuder ICA på varm korv och GB bjuder på glass.

Och så har vi förstås vår restaurang med våra prisbelönta krögare 🙂

Ni ska vara riktigt välkomna till en jubileumsdag på Flens golfklubb.

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!