Flens GK bjuder in till stor familjefest

Nu börjar Flens GKs jubileumsår! Först ut i firandet är vår stora familjefest.

[gview file=”https://flensgk.se/wp-content/uploads/2015/05/AFFISCH-FAMILJEDAG-ljus-logga-o-bild.pdf”]

Den 30 maj är det dags för golfklubbens stora familjefest.

Flens GK fyller 30 år i år och det ska vi fira på många sätt. Det första tillfället blir den 30 maj då vi öppnar hela anläggningen för en annorlunda familjedag.

Då kan du passa på att testa golfäventyret, ge dig ut på golfbilssafari eller rida ponny från Finntorp.

Men det kommer att hända mycket, mycket mer. Vi lovar att också bjuda på en trevlig tipsrunda och öppnar vår närmast unika driving range där du slår bollar rakt ut i sjön.

Och så har vi ett konstverk som vi gärna vill att du ska vara med och fullborda!

Mellan klockan 11 och 15 är det full fart på banan och blir du sugen så bjuder ICA på varm korv och GB bjuder på glass.

Och så har vi förstås vår restaurang med våra prisbelönta krögare 🙂

Ni ska vara riktigt välkomna till en jubileumsdag på Flens golfklubb.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.