Flens GK bjuder in till stor familjefest

[gview file=”https://flensgk.se/wp-content/uploads/2015/05/AFFISCH-FAMILJEDAG-ljus-logga-o-bild.pdf”]

Den 30 maj är det dags för golfklubbens stora familjefest.

Flens GK fyller 30 år i år och det ska vi fira på många sätt. Det första tillfället blir den 30 maj då vi öppnar hela anläggningen för en annorlunda familjedag.

Då kan du passa på att testa golfäventyret, ge dig ut på golfbilssafari eller rida ponny från Finntorp.

Men det kommer att hända mycket, mycket mer. Vi lovar att också bjuda på en trevlig tipsrunda och öppnar vår närmast unika driving range där du slår bollar rakt ut i sjön.

Och så har vi ett konstverk som vi gärna vill att du ska vara med och fullborda!

Mellan klockan 11 och 15 är det full fart på banan och blir du sugen så bjuder ICA på varm korv och GB bjuder på glass.

Och så har vi förstås vår restaurang med våra prisbelönta krögare 🙂

Ni ska vara riktigt välkomna till en jubileumsdag på Flens golfklubb.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår