William vann Sponsorgolfen!

Vinnaren av sponsorgolfen 10 september: William Carlsson, Mählqvist Rör, till vänster, tillsammans med spelkamraten Magnus Orrhammar, Flens kommun. FOTO: Maria Sturén.

Vi tackar våra sponsorer för en riktigt trevlig eftermiddag på vår fina bana i strålande sensommarväder. Innan vi startade våra härliga rundor njöt vi av en riktig god lunch i den populära restaurangen.

1CARLSSON, WilliamFlens GolfklubbSpelhcp 17Par72
2ANDERSSON, ClaesFlens Golfklubb 17Par72
3ERIKSSON MathsFlens Golfklubb 34+173

Medlemsträning 2021

Medlemsträning på Flens Golfklubb Träning med er Pro Johan Thorell under säsongen. Träningarna är på måndagar kl: 11.00, onsdagar kl: 20.00 och lördagar kl: 14.00

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.