Spelprogram för måndagsgolfen 2022

Spelkalender för damerna 2022 kommer att läggas ut på hemsidan så snart det är fastställt.

Så här ser ”dagordningen” ut när säsongen är igång:

Damerna träffas måndagar kl. 14.00 för spel och trevlig samvaro. Vi spelar i A-klass (0-30,6) och B-klass (30,7-36+). De sex bästa resultaten under säsongen räknas i resp. klass.

Anmälan sker via GIT eller kansliet, senast kl. 15.00 söndagar.

Det är även möjligt att spela på söndagar. Anmälan sker då inte i GIT, utan scorekorten skickas till Mimmi (annmarie.bjorck@telia.com), som gör en efteranmälan.

Tävlingsavgift: 9 hål 40 kronor. 18 hål 50 kronor. I båda fallen går 20 kronor till klubben.

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range

Nu är hösten här på riktigt och vatten temperaturen har sjunkit och då gör även våra rangebollarna det. Så nu håvar vi upp de sista