Damfinal i regn och rusk

Damerna i Flens GK hade  avslutning på damgolfen den 22 september.

Trots regn och storm samlade tävlingen 23 deltagare till en scramble. Efteråt blev det kaffe, smörgås och prisutdelning innan kommittéordföranden Mia Sellgren-Boström avslöjade vilka sex spelare från A- respektive B-klassen som får spela final lördagen den 27 september.

De som ska spela finalspel är i A-klassen: Mia Sellgren-Boström, Outi Eklöf, Christina Eriksson, Irene Spångberg, Lilian Frisk och Annica Karlsson. B-klasssen: Margret Karlsson, Birgitta Heinig, Margareta Bernhardsson, Birgitta Lindqvist, Marie Sundling och Anniki Arola.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår