Damernas seriespel

Svingarnas tid är här och som vanligt satsar damerna på seriespel. Vi spelar i damserien div 1 i Södermanland på söndagar klockan 14.00.

För att få vara med ska du vara född 2000 eller tidigare och får ha max 54 i hcp. Vid varje tillfälle spelar fyra damer varsin match mot ett motståndarlag.

Du som är intresserad av att vara med kan anmäla dig till undertecknad via mail eller sms. Jag kommer att starta en ny grupp på messenger bara för seriespelet.
Ta chansen att få spela matchspel och besöka andra banor. Ingen greenfee, bensinkostnad delar vi på som åker.
I klubbhuset hänger anmälningslistor inför varje matchtillfälle.

Spelschema
15 maj     Torshälla borta
22 maj     Katrineholm hemma
12 juni     Trosa hemma
19 juni     Vidbynäs borta
3 juli        Vingåker borta
31 juli      Torshälla hemma
7 aug       Katrineholm borta
14 aug     Trosa borta
21 aug     Vidbynäs hemma
28 aug     Vingåker hemma
Lagledare Agneta Wagneryd     0703780926      agnwagn@gmail.com
Har du frågor är det bara att höra av dig.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår