Måndagsgolfen 2014 avgjord

Efter en härlig golfsommar med 23 genomförda tävlingar och många deltagare har damernas måndagsgolf nu haft den sista scrambletävlingen och finalspel i A- och B-klassen.

Den 22 september avslutades måndagsgolfen med en scramble över nio hål. Efter en riktigt regnig dag befarades det värsta för kvällens tävling men vädret var med deltagarna. Lite duggregn på första hålet, sedan uppehåll och riktigt varmt och skönt. En trevlig golfrunda som avslutades med kaffe och smörgås och prisutdelning på klubben.

Tävlingen vanns av Birgitta Eriksson och Monica Blomqvist.

På andra plats kom Mia Sellgren och Mimmi Björk och på tredje plats Outi Eklöf och Birgitta Heinig.

Finalspelet avgjordes över 18 hål den 27 september

A-klassen

1. Irene Spångberg, 76;
  2. Lilian Frisk, 76;
  3. Outi Eklöf, 79;
  4. Mia Sellgren-B, 81;
  5. Christina Eriksson, 87;
  6. Annica Karlsson, 90;

B-klassen

1. Margret Karlsson, 81;
  2. Birgitta Lindkvist, 81;
  3. Brigitta Heinig, 83;
  4. Marie Sundling, 86;
  5. Margaretha B, 88;
  6. Annikki Arola, 93;

Damkommittén tackar för i år och ser fram emot en ny golfsäsong 2015. Kommittén återkommer via hemsidan med tid för upptaktsmötet i vår.

Medlemmar som har synpunkter eller idéer inför nästa års tävlingar – kontakta DK.

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK

Medlemmarna i Flens Golfklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte iSkjortan, Lilla Manschetten, Drottninggatan 24 lördag den 28 januari kl. 11.00 Utöver sedvanliga årsmötesagendan kommer vår