Måndagsgolfen 2014 avgjord

* DAMERNAS MÅNDAGSGOLF 2014 AVGJORD

Efter en härlig golfsommar med 23 genomförda tävlingar och många deltagare har damernas måndagsgolf nu haft den sista scrambletävlingen och finalspel i A- och B-klassen.

Den 22 september avslutades måndagsgolfen med en scramble över nio hål. Efter en riktigt regnig dag befarades det värsta för kvällens tävling men vädret var med deltagarna. Lite duggregn på första hålet, sedan uppehåll och riktigt varmt och skönt. En trevlig golfrunda som avslutades med kaffe och smörgås och prisutdelning på klubben.

Tävlingen vanns av Birgitta Eriksson och Monica Blomqvist.

På andra plats kom Mia Sellgren och Mimmi Björk och på tredje plats Outi Eklöf och Birgitta Heinig.

Finalspelet avgjordes över 18 hål den 27 september

A-klassen

1. Irene Spångberg, 76;
  2. Lilian Frisk, 76;
  3. Outi Eklöf, 79;
  4. Mia Sellgren-B, 81;
  5. Christina Eriksson, 87;
  6. Annica Karlsson, 90;

B-klassen

1. Margret Karlsson, 81;
  2. Birgitta Lindkvist, 81;
  3. Brigitta Heinig, 83;
  4. Marie Sundling, 86;
  5. Margaretha B, 88;
  6. Annikki Arola, 93;

Damkommittén tackar för i år och ser fram emot en ny golfsäsong 2015. Kommittén återkommer via hemsidan med tid för upptaktsmötet i vår.

Medlemmar som har synpunkter eller idéer inför nästa års tävlingar – kontakta DK.

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11

Julkampanj på golfhäftet

Nu kan du köpa golfhäftet direkt av oss här på webben. Du kan välja att hämta ut det i receptionen eller få det hemskickat. Om du

Julbord på Restaurang Norrtorp!

Lördag 4/12 och Söndag 5/12 13-15.30 och 17-19.30 Då dukar vi upp ett julbord med vällagade klassiska rätter. Bl. a hittar ni….. …olika laxrätter, korvar,

Nu är vår Vintergolfbana öppen!

Nu är vår Vintergolfbana öppen! Första tillfälliga tee ligger nedanför första ordinarie tee, och där står allt vad som gäller nu så vi inte gör