Måndagsgolfen 2014 avgjord

* DAMERNAS MÅNDAGSGOLF 2014 AVGJORD

Efter en härlig golfsommar med 23 genomförda tävlingar och många deltagare har damernas måndagsgolf nu haft den sista scrambletävlingen och finalspel i A- och B-klassen.

Den 22 september avslutades måndagsgolfen med en scramble över nio hål. Efter en riktigt regnig dag befarades det värsta för kvällens tävling men vädret var med deltagarna. Lite duggregn på första hålet, sedan uppehåll och riktigt varmt och skönt. En trevlig golfrunda som avslutades med kaffe och smörgås och prisutdelning på klubben.

Tävlingen vanns av Birgitta Eriksson och Monica Blomqvist.

På andra plats kom Mia Sellgren och Mimmi Björk och på tredje plats Outi Eklöf och Birgitta Heinig.

Finalspelet avgjordes över 18 hål den 27 september

A-klassen

1. Irene Spångberg, 76;
  2. Lilian Frisk, 76;
  3. Outi Eklöf, 79;
  4. Mia Sellgren-B, 81;
  5. Christina Eriksson, 87;
  6. Annica Karlsson, 90;

B-klassen

1. Margret Karlsson, 81;
  2. Birgitta Lindkvist, 81;
  3. Brigitta Heinig, 83;
  4. Marie Sundling, 86;
  5. Margaretha B, 88;
  6. Annikki Arola, 93;

Damkommittén tackar för i år och ser fram emot en ny golfsäsong 2015. Kommittén återkommer via hemsidan med tid för upptaktsmötet i vår.

Medlemmar som har synpunkter eller idéer inför nästa års tävlingar – kontakta DK.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.