Damerna vann seriespelet div. 1 igen!

Flensdamerna vann för andra året i följd seriespelet div 1 i Södermanland.

Stabilt spel, endast 13 matcher av 48  förlorades, och några tunga bortasegrar gjorde att vi lyckades vinna – 1 poäng före Gripsholm. Glädjande är också att vi var fler som deltog än tidigare år och dessutom två nya damer som provade på matchspel.

De som spelat är: Agneta L, Agneta W, Annemi H, Barbro Ö, Birgitta E, Gunilla H, Irene S, Kerstin B, Lena H, Lilian F, Maria H, Maria S, Marie JB, Mia SB, Monica F och Riitta N. Stort grattis till alla!

Agneta W/lagledare

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har