Damerna vann seriespelet div. 1 igen!

Flensdamerna vann för andra året i följd seriespelet div 1 i Södermanland.

Stabilt spel, endast 13 matcher av 48  förlorades, och några tunga bortasegrar gjorde att vi lyckades vinna – 1 poäng före Gripsholm. Glädjande är också att vi var fler som deltog än tidigare år och dessutom två nya damer som provade på matchspel.

De som spelat är: Agneta L, Agneta W, Annemi H, Barbro Ö, Birgitta E, Gunilla H, Irene S, Kerstin B, Lena H, Lilian F, Maria H, Maria S, Marie JB, Mia SB, Monica F och Riitta N. Stort grattis till alla!

Agneta W/lagledare

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11