Damerna vann seriespelet div. 1 igen!

Flensdamerna vann för andra året i följd seriespelet div 1 i Södermanland.

Stabilt spel, endast 13 matcher av 48  förlorades, och några tunga bortasegrar gjorde att vi lyckades vinna – 1 poäng före Gripsholm. Glädjande är också att vi var fler som deltog än tidigare år och dessutom två nya damer som provade på matchspel.

De som spelat är: Agneta L, Agneta W, Annemi H, Barbro Ö, Birgitta E, Gunilla H, Irene S, Kerstin B, Lena H, Lilian F, Maria H, Maria S, Marie JB, Mia SB, Monica F och Riitta N. Stort grattis till alla!

Agneta W/lagledare

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range