Damerna vann seriespelet div. 1 igen!

Flensdamerna vann för andra året i följd seriespelet div 1 i Södermanland.

Stabilt spel, endast 13 matcher av 48  förlorades, och några tunga bortasegrar gjorde att vi lyckades vinna – 1 poäng före Gripsholm. Glädjande är också att vi var fler som deltog än tidigare år och dessutom två nya damer som provade på matchspel.

De som spelat är: Agneta L, Agneta W, Annemi H, Barbro Ö, Birgitta E, Gunilla H, Irene S, Kerstin B, Lena H, Lilian F, Maria H, Maria S, Marie JB, Mia SB, Monica F och Riitta N. Stort grattis till alla!

Agneta W/lagledare

Frågor till Banchefen!

Torsdag den 17 juni satte vi vår Banchef Andreas på vår fina bänk utanför kansliet för att finnas tillgänglig för frågor, funderingar och åsikter från

Spelprogram för måndagsgolfen 2021