Damerna vann seriespelet div. 1 igen!

Flensdamerna vann för andra året i följd seriespelet div 1 i Södermanland.

Stabilt spel, endast 13 matcher av 48  förlorades, och några tunga bortasegrar gjorde att vi lyckades vinna – 1 poäng före Gripsholm. Glädjande är också att vi var fler som deltog än tidigare år och dessutom två nya damer som provade på matchspel.

De som spelat är: Agneta L, Agneta W, Annemi H, Barbro Ö, Birgitta E, Gunilla H, Irene S, Kerstin B, Lena H, Lilian F, Maria H, Maria S, Marie JB, Mia SB, Monica F och Riitta N. Stort grattis till alla!

Agneta W/lagledare

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.