Dags för ny medlemstävling

Välkomna till MEDLEMSTÄVLING 2

Köpenhamnare

Alla är välkomna att delta. Vi spelar i trebollar och det gäller att bli bäst i bollen och samla poäng på varje hål.
På varje hål finns det 6 poäng att hämta. Den som är bäst på hålet får 4 poäng, tvåan får 2 poäng och trean 0 poäng. Är det två som vinner hålet får man 3 poäng var och trean 0.
Är alla tre lika bra får ni två poäng var. Den som samlat flest poäng när rundan är slut vinner bollen och får pris. Efter tävlingen blir det enkel förtäring och möjlighet att umgås.
Måndagen den 27/6 kl. 14 startar tävlingen. Finns möjlighet att få starta fram till kl. 17.00.

Hela tävlingskalendern 2022 kan du se här.

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range

Nu är hösten här på riktigt och vatten temperaturen har sjunkit och då gör även våra rangebollarna det. Så nu håvar vi upp de sista