Dags för ny medlemstävling

Välkomna till MEDLEMSTÄVLING 2

Köpenhamnare

Alla är välkomna att delta. Vi spelar i trebollar och det gäller att bli bäst i bollen och samla poäng på varje hål.
På varje hål finns det 6 poäng att hämta. Den som är bäst på hålet får 4 poäng, tvåan får 2 poäng och trean 0 poäng. Är det två som vinner hålet får man 3 poäng var och trean 0.
Är alla tre lika bra får ni två poäng var. Den som samlat flest poäng när rundan är slut vinner bollen och får pris. Efter tävlingen blir det enkel förtäring och möjlighet att umgås.
Måndagen den 27/6 kl. 14 startar tävlingen. Finns möjlighet att få starta fram till kl. 17.00.

Hela tävlingskalendern 2022 kan du se här.

Skingame

Skingame blev succé

–En underbart härlig tävling!
Torbjörn Jonsson, ordförande i Flens GK, öser beröm över Flen Skingame. Trots åska och regn genomfördes den första proffstävlingen på Norrtorp perfekt.

Ordförandebrev juli 2022

Hej alla glada golfare, ja ni andra också givetvis. Nu har värmen slagit klorna i oss och vår golfbana.  Tidigare regn och nu värme har