2015 – Dags för ny familjedag

På lördag är det dags för ny familjefest på banan!

Missade du familjedagen på golfklubben? Ingen fara. På lördag, den 11 juli, är det dags igen. Det är samma dag som den stora jubileumstävlingen genomförs. Med skapligt väder kan det bli en riktig folkfest på golfklubben. Familjeaktiviteterna genomförs mellan klockan 11 och 13. Då får besökarna bland annat vara med om exempelvis både golfäventyret och frågetävlingar.

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.