Dags anmäla till mixspel

Hej alla golfare!

Här kommer en påminnelse om säsongens mixspel i Sörmland. Det är dags att anmäla ditt lag.

Mixspelet sker på olika banor i Sörmland under vår och höst. Börjar i maj uppehåll under sommaren, åter igen i höst, avslutas i september.
Mix innebär att en man och kvinna spelar tillsammans. Två par behövs till varje speltillfälle, söndagar.

Det här är ju en fantastisk möjlighet att få spela golf på Sörmlands golfbanor, samt för Flens Golfklubb.
När jag har fått in era namn så gör jag en lista. Är det datum som inte passar så kontaktar ni några på listan och byter.
Svara senast 27/4 till positiv45@yahoo.se. Eller 0733528533 Ingegerd Branting

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK