Bra start av damerna i seriespelet

Vinst, oavgjort, vinst – så ser starten ut för damerna i division 1 Södermanland.

Flens GK gick upp i division 1 förra året och har gjort en imponerande start. Sista helgen i maj besegrades fjolårsvinnarna, Vidbynäs, med 7-1.

Nu väntar speluppehåll och sedan två bortamatcher mot Gripsholm 12 juni och Mälarbaden den 19 juni innan vi får ett litet sommaruppehåll.

Ni som vill vara med och spela – hör av er till Agneta , 0703780926. Alla kan vara med oavsett hcp, bara du har exakt tävlingshcp.

Agneta W

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK