”Bra ekonomi trots många satsningar”

Söndag morgon efter en mycket trevlig kväll tillsammans med tävlande i Kronfågels tävling trodde jag att jag drömde när jag hörde regnet smattra mot rutan. Aldrig förr har jag väl längtat så intensivt efter en riktig rotblöta.

Problemen med bevattningen har verkligen tärt och påverkat nattsömnen. När ett fel har identifierats och åtgärdats har ett nytt dykt upp. Och solen har bara fortsatt att skina. Efter idogt arbete och bevattning dagtid har vi nu fått gröna greener och förbättringar lite här och där. Vi fortsätter att ha fokus på bevattningen. Tack alla som jobbar med detta.

  • Ekonomisk uppföljning gör vi varje månad. Så här års börjar vi få ett bra grepp om ekonomin och halvårsrapporten visar att vi ligger väl till enligt budget. Och då har vi ändå gjort en hel del satsningar som till exempel ombyggnaden av hål 8, upprustningen av rangen och ny hemsida.
  • Golfveckan blev en succé och många tog chansen och tävlade i de olika tävlingarna. Våra tävlingar är, förutom att vara en utmaning för alla tävlingssugna och en möjlighet att umgås i klubben och stärka klubbkänslan, också en viktig inkomstkälla. Ju fler som tävlar desto bättre.

Det är bara att kolla tävlingsprogrammet och anmäla sig till kommande tävlingar.

Stort TACK till generösa sponsorer och tävlingskommittén med flera!

  • Juniorträningen på söndagarna är nu i full gång. Det går bra att haka på även om man inte har varit med från början. Gäller både nybörjare och de som har spelat ett tag.
  • Nu stundar KM.  Roligt om det blir många deltagare.  Kul att titta på om man inte vill vara med och tävla.
  • Träning för alla. Inte bara juniorer behöver träna! Klubben bjuder oss alla på gratis träning med Jim på onsdagar kl. 18.00 – 19.30. För mer info se: https://flensgk.se/medlemstraning-2/
  • Hundraåringens receptbok finns nu att köpa. Behändigt format och förutom intressanta recept får man också kunskap och information om vårt närområde. Och vi finns med där tack vare våra duktiga krögare. K an köpas i bland annat Turistbyråerna och beställas i vår restaurang. 125 kr är priset.
  • Sugen på förnyelse i golfbagen? Passa på att handla och få goda råd nu när Jim har rea i golfshopen.
  • Parkeringen har vi utvidgat på grund av glädjande stor tillstömning av golfare och matgäster. Kommer att iordningställas lite mer när det hinns med.
  • Glada blir vi när vi får kommentarer från gäster och andra som:” det verkar vara så trevligt här”!

Och inte kom det något mer regn!

Monica