Bli sponsor till din golfklubb!

Vill du vara med och utveckla Flens största idrottsförening - Flens Golfklubb?

I hjärtat av Södermanland ligger Flens golfbana. Inte bara golfare har upptäckt den natursköna och välskötta anläggningen. Nu utvecklar vi vår anläggning. Därför vänder vi oss speciellt till dig som också ser möjligheter att stärka er verksamhet med imageskapande insatser.

Vi erbjuder alla företag och andra verksamheter i vårt närområde att delta i det som händer här på Norrtorp hos Flens Golfklubb. Klubben har nära 800 aktiva medlemmar vilket gör klubben till kommunens största idrottsförening. Av klubbens medlemmar bor drygt 400 i kommunen. Majoriteten av de övriga är sommarboende i kommunen.
Fakta visar att genom synergieffekter kan vi stärka varandras verksamheter på ett konkret sätt:

• Mellan 50 och 70 procent av alla golfanläggningar består av naturmark som kan inspirera till kompletterande verksamheter.
  • Golfen är en tydlig reseanledning och bidrar till att förlänga turistsäsongen.
  • I hela Sverige bidrar golfsporten till en turistisk konsumtion i miljardklassen.
  • Golfen skapar fysisk aktivitet som innebär i genomsnitt cirka 2,6 års längre liv med full hälsa jämfört med en person som inte är fysiskt aktiv.
  • Mycket inom dagens forskning tyder på att den typ av spel och träning som golfen innebär har stora hälsoeffekter för alla åldersgrupper.*
    (* Enligt en rapport från Handelns Utredningsinstitut.)

Vi kontaktar nu dig för att diskutera hur båda parter kan gynnas av ett samarbete. Vi är öppna för olika samarbetsformer och intresserade av idéer som gynnar Flen med omgivningar.

Lite bakgrundsfakta
Golfbanan byggdes av familjen Bånge och invigdes 1989. Sedan 2011 äger Flens GK golfbanan med tillhörande byggnader. Banan drivs helt och hållet på ideell basis med anställd personal och många timmars ideellt arbete av medlemmarna.

Många greenfeegäster (cirka 3 000 per år) kommer till anläggningen och genom samarbete med bland andra kommunens hotell- och konferensanläggningar kan vi även erbjuda övernattning för olika målgrupper. Klubben deltar i det länsövergripande utvecklingsprojektet ”Destination Sörmland” där målsättningen är att öka andelen utländska turister.

Vår ambition är att golfen ska ge så mycket glädje åt så många som möjligt. Vi satsar särskilt på barn- och ungdomsverksamhet samtidigt som vi vill locka fler i alla åldrar att upptäcka golfen. Men vi vill också utveckla och öppna anläggningen för icke-golfare och där är vår fina restaurang och de vackra omgivningarna en bra början.
Välkommen att kontakta oss på telefon: 0157-15770 eller e-post: info@flensgk.se

Monica Falk
ordförande

Medlemsträning 2021

Medlemsträning på Flens Golfklubb Träning med er Pro Johan Thorell under säsongen. Träningarna är på måndagar kl: 11.00, onsdagar kl: 20.00 och lördagar kl: 14.00

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.