Bli medlem för 2022 så bjuder vi på ….

resterande av denna säsong! Så passa på att bli medlem hos oss redan nu, ut och spela hela denna härliga höst och så är allt klart inför nästa säsong, slipper ev prishöjningar, kan inte bli bättre!

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt medlemskapstyp för just ditt spelande! Vi har många att välja mellan för att kunna passa alla.

Maila oss på info@flensgk.se eller slå oss en pling på 0157-157 70.

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ FLENS GK

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11