Utbildnings- och juniorsektionen

Vi på Flens GK satsar stort för att barn och ungdomar ska få möjlighet att upptäcka glädjen med golf. Alla barn är välkomna till Golfskoj som vi har för barn mellan sju och tolv år och Golfäventyret för barn mellan fem och tio år.

Vi erbjuder även juniorträning för ungdomar mellan 12 och 21 år och sommarläger för våra ungdomar med massa skoj.

Vi samarbetar även med Sörmlandsidrotten, Flens kommun och andra idrottsföreningar för att motivera barn och unga att motionera och hitta sin idrott.

Sektionsansvarig är Anders Bjurevall.

Julmarknad

Lördag den 26 november mellan klockan 11 och 14 är ni hjärtligt välkomna på golfklubbens julmarknad. Vi hoppas ni vill komma och titta till oss

Stängd range

Nu är hösten här på riktigt och vatten temperaturen har sjunkit och då gör även våra rangebollarna det. Så nu håvar vi upp de sista