Utbildnings- och juniorverksamheten

Vår målsättning:
Pro Johan Thorell ansvarar för utbildning och träning samt är även ungdomsansvarig.
Schemalagd träning kommer finnas under säsongen.
De äldre juniorerna får gärna ställa upp som hjälptränare åt de yngre på golfäventyret och golfskoj.
Att vara junior på Flens Golfklubb ska vara utvecklande och kunskapshöjande. Både inom golf och socialt. Här ska du som junior befinna dig i en miljö där du är trygg, alltid ha möjligheten att träna för att bli bättre och framför allt ha roligt.
Har någon junior körkort så gäller att ta ansvar, köra försiktigt och hålla hastigheten.
Att ha en bra ungdomsverksamhet skapar liv och rörelse på klubben och ökar trivselfaktorn avsevärt.
Vi kommer behöva föräldrastöd för att få ut ungdomar på tävlingar och vid andra aktiviteter vi anordnar.
Träningsläger kan förekomma.
Vi kan bara göra detta tillsammans.

Ungdomsverksamheten är viktig på Flens Golfklubb.
Här vill vi….
• att alla blir sedda,
• att alla mår bra,
• att alla känner gemenskap,
• att alla har roligt tillsammans och respekterar varann,
• att alla upplever utveckling,
• att alla vill spela mer golf och
• att alla gläds åt varandras framgångar.

Vi vill också gärna att föräldrar med barn i ungdomsverksamheten tar kontakt och ställer upp för olika arbetsuppgifter. Det kan vara att sköta kiosken, vara golf värd, ledare på läger eller familjedagar eller kanske att bistå med skjuts i samband med tävlingar och andra aktiviteter.
Fler idéer och förslag om hur vi ska få säsongen att bli ännu bättre går bra att mejla till er pro på johan@flensgk.se

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK