Banan stänger för vintern den 2:a november

Nu har vi haft banan tillfälligt stängd ett tag pga regnigt väder och en väldigt blöt bana.

Men från och med Fredag 30/10 t.o.m. Söndag 1/11 öppnar vi banan för en sista chans att hinna med en avslutningsrunda innan vi stänger helt. Det vill säga att banan är stängd för året från Måndag 2/11.

Tänk på att banan fortfarande är extremt blöt och kommer att fortsätta vara under helgen därav går det inte att köra golfbil. Gå försiktigt och undvik att gå och spela i för branta slänter. Vissa bunkrar är vattenfyllda så dom är tagna ur spel. Viktigast av allt är att laga nedslagsmärken som lätt blir rätt stora nu när det är så mjukt.

Banchef Andreas med personal

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete

Kallelse till årsmöte 2022 för Flens GK