Banan stänger för vintern den 2:a november

Nu har vi haft banan tillfälligt stängd ett tag pga regnigt väder och en väldigt blöt bana.

Men från och med Fredag 30/10 t.o.m. Söndag 1/11 öppnar vi banan för en sista chans att hinna med en avslutningsrunda innan vi stänger helt. Det vill säga att banan är stängd för året från Måndag 2/11.

Tänk på att banan fortfarande är extremt blöt och kommer att fortsätta vara under helgen därav går det inte att köra golfbil. Gå försiktigt och undvik att gå och spela i för branta slänter. Vissa bunkrar är vattenfyllda så dom är tagna ur spel. Viktigast av allt är att laga nedslagsmärken som lätt blir rätt stora nu när det är så mjukt.

Banchef Andreas med personal

Medlemsträning 2021

Medlemsträning på Flens Golfklubb Träning med er Pro Johan Thorell under säsongen. Träningarna är på måndagar kl: 11.00, onsdagar kl: 20.00 och lördagar kl: 14.00

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.