Banchefens uppdatering!

Nu har vi haft en riktigt blåsig och kall period med växlande snö, regn och hagel. Vi har pga det varit rätt sparsamma med klippning så jag hoppas att ni inte tyckt det varit alltför trögt och hoppigt på greenerna framförallt.

Trots det inte så gynnsamma väder så ser det just nu ut som att banan har klarat det bra ändå, och väderprognoserna för nästa vecka ser ut att vända på det här och ge oss en del varmare väder vilket är mer än välkommet.

 

De senaste dagarna har vi satt upp lite grönt repstaket på vissa hål för att försöka leda trafiken till gångvägar och bort från områden där vi försöker få upp ordentligt med gräs igen och få till en bra spelyta. Jag önskar att alla respekterar och följer dessa väganvisningar. Hamnar man med bollen så att staketet stör swingen så är det fri dropp som gäller då pinnarna sitter väldigt hårt i backen och inte är så lätta lyfta, detta bör finnas med i lokala reglerna eller så kommer det att finnas med snart.

 

Jag vill avsluta med att nämna våra killar som vi har fått hjälp av via kommunen, de har gjort ett utmärkt jobb hittills med väldigt mycke slyröjning på b.la hål 5, 7, 13, 17. Så nästa gång ni är ute och spelar ta gärna en titt lite utefter skogskanterna och runt omkring utanför spelfältet (där ni liksom jag säkert hamnar med bollen emellanåt tyvärr).

 

Mvh

Banchef

Andreas Manninen

 

 

Dela:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på pinterest
Pinterest
Dela på linkedin
LinkedIn
Fler inlägg

Relaterat