Andreas Manninen nominerad: årets greenkeeper

Vi på Flens golfklubb visste ju redan vilken fantastisk greenkeeper vi har som har skapat “en bana i svensk toppklass”! Andreas är vår juvel i kronan! Och nu har detta faktum nått ut i Sverige: Andreas är nominerad till Årets greenkeeper av SGA (Swedish Greenkeepers Association) i konkurrens med ytterligare 5 finalister.

I bokstavsordning är finalisterna:

Lars Bonnevier, Linköpings GK
Fredrik Eriksson, Salems GK
Stefan Lundh, Haverdals GK
Andreas Manninen, Flens GK
Daniel Panzar, Landeryds GK
Torbjörn Petersson, Sala-Heby GK

Göran i SGA: “Och det skall sägas att det är stort att bli nominerad och att det krävs mycket för att nå top 6 i år”.

Andreas, vi på Flens gk håller nu alla tummar vi har och vi blir inte ett dugg förvånade om det blir du som tar hem priset!

Ordförandebrev juli

Ordförandebrev juli. Underbart är kort, sjöng Povel Ramel på sin tid. Men sommaren och sommarvädret har nu hållet i sig en längre tid med mycket