Andreas Manninen nominerad: årets greenkeeper

Vi på Flens golfklubb visste ju redan vilken fantastisk greenkeeper vi har som har skapat “en bana i svensk toppklass”! Andreas är vår juvel i kronan! Och nu har detta faktum nått ut i Sverige: Andreas är nominerad till Årets greenkeeper av SGA (Swedish Greenkeepers Association) i konkurrens med ytterligare 5 finalister.

I bokstavsordning är finalisterna:

Lars Bonnevier, Linköpings GK
Fredrik Eriksson, Salems GK
Stefan Lundh, Haverdals GK
Andreas Manninen, Flens GK
Daniel Panzar, Landeryds GK
Torbjörn Petersson, Sala-Heby GK

Göran i SGA: “Och det skall sägas att det är stort att bli nominerad och att det krävs mycket för att nå top 6 i år”.

Andreas, vi på Flens gk håller nu alla tummar vi har och vi blir inte ett dugg förvånade om det blir du som tar hem priset!

Veckans lunchmeny v17 2021

Välkomna till restaurang Norrtorp och njut av den sköna miljön och god, vällagad vanlig mat. Givetvis pandemisäkrat med gott om plats både inne och på

Banstatus!

Hej alla golfare! Säsong 2021 är nu i full gång även fast solen och vårvärmen endast tittat fram ett fåtal dagar sedan vi öppnade. Trots

Ny hemsida

Hemsidan har fått ett nytt utseende. Men var lugn, all information och alla artiklar från tidigare finns kvar. Läs här om vad vi ändrat.