Andreas Manninen nominerad: årets greenkeeper

Vi på Flens golfklubb visste ju redan vilken fantastisk greenkeeper vi har som har skapat ”en bana i svensk toppklass”! Andreas är vår juvel i kronan! Och nu har detta faktum nått ut i Sverige: Andreas är nominerad till Årets greenkeeper 2017 av SGA (Swedish Greenkeepers Association) i konkurrens med ytterligare fem finalister.

I bokstavsordning är finalisterna:

Lars Bonnevier, Linköpings GK
Fredrik Eriksson, Salems GK
Stefan Lundh, Haverdals GK
Andreas Manninen, Flens GK
Daniel Panzar, Landeryds GK
Torbjörn Petersson, Sala-Heby GK

Göran i SGA: ”Och det skall sägas att det är stort att bli nominerad och att det krävs mycket för att nå top 6 i år”.

Ordförandebrev september 2022

Halva september har passerats. So what? Banan är i högform så missa inte chansen att få en riktigt skön golfrunda innan det är dags för vintergolf. skriver ordförande Torbjörn Jonsson i sitt septemberbrev.

Banan öppen igen

I dag, måndag, är banan öppen igen. Vattnet efter söndagens ihållande regn är nu borta. Men fortfarande kan en del bunkrar vara vattenfyllda. Välkomna ut!