Andreas Manninen nominerad: årets greenkeeper

Vi på Flens golfklubb visste ju redan vilken fantastisk greenkeeper vi har som har skapat ”en bana i svensk toppklass”! Andreas är vår juvel i kronan! Och nu har detta faktum nått ut i Sverige: Andreas är nominerad till Årets greenkeeper 2017 av SGA (Swedish Greenkeepers Association) i konkurrens med ytterligare fem finalister.

I bokstavsordning är finalisterna:

Lars Bonnevier, Linköpings GK
Fredrik Eriksson, Salems GK
Stefan Lundh, Haverdals GK
Andreas Manninen, Flens GK
Daniel Panzar, Landeryds GK
Torbjörn Petersson, Sala-Heby GK

Göran i SGA: ”Och det skall sägas att det är stort att bli nominerad och att det krävs mycket för att nå top 6 i år”.

Styrelsen informerar

Golfvärdskap, spela mer i fyrboll och kortare rondtider. Det är några nyheter som styrelsen informerar om.

Lokala regler

OMARKERADE PLIKTOMRÅDEN I regelboken under definitionen för pliktområden står följande: * Varje vattensamling på banan (oavsett om tävlingsledningen markerat den eller inte), såsom ett hav,