Aktiviteter för våra barn och ungdomar

Vi på Flens Golfklubb vill satsa på framtidens golfare, där barn och ungdomar får lära sig denna idrott på ett roligt och stimulerande sätt. Så därför erbjuder vi:

Golfäventyret – som riktar sig till nybörjare och de yngre mellan 5-10 år.

Golfskoj – som riktar sig till barn som är mellan 7-12 år. Golfäventyrsbok

Juniorträning- som riktar sig till äldre barn och ungdom som är mellan 12-21 år.

Det kan bli uppdelat i handicapgrupper om så behövs.

Lägerveckor på sommaren!

2021 anordna vi 2 stycken lägerveckor under sommaren, vilket är jättepopulärt!

Gäller för ungdomar mellan 7-15 år.

Detta ingår i priset: Tre dagars läger Rangebollar Låneklubbor och bollar Lunch i vår trevliga restaurang Spel på korthålsbanan och vara ute på riktiga banan mycket för att se och lära

Träffa gamla och nya kompisar, trivsel och kunskap står på programmet. Johan Thorell som är vår PRO på Flens golfklubb är ansvarig ledare. På schemat står det att vi ska träna puttning, chip, pitch, bunker och range. Vett och etikett ingår också, likaså grepp, uppställning och sikte och mycket mer!

VÄLKOMMEN med anmälan till info@flensgk.se

Betalning sker till swishnr: 1234641171, märk med namn och Sommarläger.

Vid frågor, kontakta Johan på telnr: 0157-157 70

Björkved till salu!

Nu finns det fin björkved till salu, kluven i nov – dec. så ej helt torr.  600kr/ kubik  50kr/ säck 40 L  Hemkörning och avlastning

Nu startar Inomhusträningen igen!

Onsdagen den 12 januari kl. 9-11kör vi igång inomhusträningen igen. Alla är välkomna! Vi tränar balans, styrka och rörlighet med Lena och teknikträning med Johan.

Vinteruppdatering banan!

Hej allesammans! Julledigheten närmar sig i vanlig ordning med snabba steg. Vinterkylan överraskade oss tidigt i år och länge trodde jag den skulle hålla i

Ordförandebrev November

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över! Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11