Fritt fram för golfbilar och tråkiga ämnen

Nu börjar vädret tilltala alla skulle jag tro, så skönt med lite värme och sol.

Det medför att nu är det fritt fram och använda golfbilar igen då det torkar upp fort, ta det dock försiktigt i närheten av vattenhinder och de låga punkterna på banan.

 

Sen har vi dessvärre en tråkig sak att ta upp. Den senaste tiden har vi fått höra en hel del klagomål om stora torvor som inte är tillbaka lagda ute på banan och även runt chipgreen, även från gäster som varit hos oss vilket är ett stort bekymmer.

Så nu hjälps vi åt allihopa! Laga nedslagsmärken (även om det inte är ditt), lägg tillbaka stora torvor (även om det inte är din), hjälp oss sköta dessa “små” saker för att både ge oss själva och även gäster en fin helhetsupplevelse som vi vet att våran bana kan ge.

En torva där man bara skalat av gräset är inget att göra åt och gräset växer i de flesta fall tillbaka på de ställena, men torvor som är lika stora som en halv arm är både lätta att se och lätta att lägga tillbaka.

Så till de som inte “orkar” att lägga tillbaka sina “halvarms”torvor så hälsar jag vänligt men bestämt att börja lägga tillbaka dom, för om jag personligen skulle få syn på någon som inte gör det så tvekar jag inte en sekund på att hänvisa denna/dessa golfare av banan direkt!

 

Mvh

Banchef Andreas