Säsong 2023 slut

 

 

Då är vi inne i november månad med mörker som kryper på. Banan stängdes måndag 30 oktober och har varit i mycket bra skick under oktober. Nu var det dock dags att stänga, med all väta som kommit. Vi fick ju som bekant mycket vatten under juli och augusti som tyvärr påverkat antalet greenfee gäster betydligt.

Det kommer mer information från sektioner och styrelse inför årsmötet om hur året gått. Vi gör som förra året och skickar ut information innan mötet, men hoppas på uppslutning på årsmötet då frågor kan ställas.

Under sista veckan har annexets södra sida fått ny panel, den var riktigt murken och var sparsamt isolerad. Planen är att måla på rödfärg till våren och måla fönster på resten, förhoppningsvis med ideella krafter.

Som ni kanske sett har även greenbunkrar på ettan och tvåan fått en uppgradering. Även fyrans bunker är på gång. Det som skett är att bunkrar har grävts ur, lagts något närmare green och fått ny dränering. Tisdagen 31 oktober kom 2 betongbilar med en anpassad betong som släpper igenom vatten men inte sand ner till dräneringen. Vi ska testa detta koncept och se om vi kan få lite bättre standard på greenbunkrar. Stort tack till alla som hjälpte till i regnvädret.

Även om det dröjer tills vi kan testa nya bunkrar och banan igen, så finns ju möjlighet att spela många olika banor i behaglig temperatur hos JTG golf tills vi öppnar upp igen, förhoppningsvis i mars/april.

 

Det finns en julmarknad planerad till 2 december och det kommer ett utskick med mer detaljer senare.

 

Mvh Torbjörn Jonsson