Dag: 1 februari 2023

Hej golfare!

Innan du bestämmer vilken typ av medlem du ska vara i år så vill vi göra lite reklam för Sörmlandsswingen och berätta om vårt samarbete med fem andra klubbar här i Sörmland. Som fullvärdig* senior- och juniormedlem har du 50% rabatt på ordinarie greenfee på Jönåkers GK, Solbacka GK, Trosa GK, Mälarbadens GK och Kiladalens GK. *För att kallas fullvärdig medlem gäller att: -Spelaren betalar fullt ordinarie medlemskap med fritt spel alla dagar och tider. – Inga rabatterade medlemskap i form av Prova-på-medlemskap, första års medlemskap, andra klubbsmedlemskap mm. En fördel till för fullvärdiga medlemmar eller egentligen mest för era gäster är att de får 100:- i rabatt på greenfee när de spelar tillsammans med er.