Ordförandebrev juni 2022

Hallå i grönskan. Nu växer det i naturen så det knakar. Jag gjorde misstaget att lägga på en del gödning hemma i gräsmattan, vilket jag nästan ångrar nu. Jag får klippa varannan dag men det är inte så stora ytor som tur är. Det är lite större ytor att ta hand om på golfbanan och växer gör det med besked.

Nu är det knappt fyra veckor kvar till vår proffstävling fjärde juli och jag hoppas det blir en bana i bra skick. Det fattas lite gräs på en del tee och greener men jag litar på personalen. Jag tror det kan behövas lite extra support till servicegänget som är ute på tisdagar och sliter. Som det just nu växer hinner varken banpersonalen eller servicegänget med att hålla undan överallt. Hör gärna av er till Göran eller Mattias om ni kan ta lite röjarpass.

Jag vill också passa på att göra reklam för medlemstävlingen 18 juni. Då spelar vi om platser i två Pro am- lag och även deltagande på prisutdelningen med middag på Djulö i Katrineholm. Jag hoppas att så många som kan deltar. Det är inte så ofta chansen dyker upp att få spela med ett proffs. Det kommer att finnas priser i tre klasser: Herr, dam och junior. Jag skulle uppskatta om vi kan passera 100 startande på denna tävlingen.

Mvh Torbjörn

(Tidigare ordförandebrev: Sök “ordförandebrev”)