Medlemstävling

Hej alla medlemmar i Flens GK!
Måndagen den 23 maj blir det en medlemstävling för klubbens alla medlemmar. En damklass och en herrklass. Starttider mellan klockan 14 och 17. Lottade starttider men de som jobbar och inte kommer ifrån så tidigt får en sen starttid. 
Vi kommer att spela en flaggtävling, som innebär att du spelar så långt du kan på banans par + ditt slaghandikapp, till exempel om du har 20 slag så får du använda 72+20 slag vilket blir 92. När du använt dina slag sätter du din flagga där du hamnade på sista slaget. 

Du anmäler dig till lenahagelberg912@gmail.com. På anmälan anger du ditt slaghandikapp och om du behöver sen starttid. Anmäl dig senast den 18 maj.
Startavgift 70 kronor. Pengarna går till en grillad korv och dryck när du kommer i mål + priser. 

Vi hoppas att vi får ett fint tillfälle att umgås och ha trevligt tillsammans.
Varmt välkomna
Lena