Ordförandebrev april 2022

Hej alla golfare, nu har det gått en månad sen förra informationen. Jag skulle varit väldigt glad om jag kunde sagt att banan öppnar till påsk. Nu är det tyvärr inte så, de kalla nätterna och de bakslag vi fått i väderleken gör det inte möjligt. Andreas som greenkeeper känner stor press, men han har ansvaret att banan inte blir förstörd genom att öppna för tidigt.

Lite glada nyheter finns det dock. Den första nyheten är att vi snabbt hittat en ersättare i receptionen. Det är Mia Dahlqvist som tar hand om den tjänsten. Många Flensbor kanske känner igen henne från Sörmlands sparbank där hon tidigare varit i många år. Det känns verkligen roligt att hälsa henne välkommen till Flens GK.

En annan lite rolig nyhet är att vi öppnar ranchen på långfredagen. Så även om det dröjer lite till innan banan öppnar kan man åka ut och svinga bort dammet från klubborna. Ni kan ju då samtidigt passa på att besöka Norrtorps restaurang och äta en god bit mat som har öppnat för säsongen.

Vill även passa på att informera om att nu kan ni köpa golfhäftet, med ett ”påsk erbjudande”. Då ingår plus och buff.

Jag ber er hålla ut och samtidigt önskar alla en Glad Påsk

Mvh Torbjörn Jonsson