Ordförandebrev november 2021

Jodå, det är mycket som händer hos oss på Norrtorp trots att golfsäsongen är över!

  • Först har vi JULMARKNAD lördagen den 27 november kl. 11 – 14. Då kan ni köpa julgran och julklappar i form av golfhäftet, prisvärda greenfeebiljetter och annat. Restaurangen har öppet och erbjuder en försmak av julen i form av risgrynsgröt med skinkmacka.
  • Lördagen den 4 och söndagen den 5 december bjuder restaurangen in till JULBORD kl. 13 och 17. Det finns i skrivande stund platser kvar båda dagarna. Bokas direkt till Stefan på 073-58 271 52.
  • Vår PRO Johan erbjuder hela vintern spel i sin GOLFHALL. Seniorer har redan kommit igång med träning och laddar inför eventuella inomhustävlingar och nästa säsong. Ett tiotal damgolfare har kört igång med konditions- och golfträning under ledning av Lena Hagelberg och Johan en gång i veckan. Passa på att hålla igång, träna, komma i form och ha roligt tills vi får komma ut på banan igen. För mer information kolla på https://johan-thorell-golf-adventure.bokamera.se/JTG  eller kontakta Johan på 070-475 10 04. Det finns också möjlighet att åka med på Golfskola i vår – se https://www.golfispanien.se/golfperformance_p_134
  • Golfsvingen kan man hålla igång genom att spela på vinterbanan med vintergreener när vädret så tillåter. Det går också bra att motionera genom att ta promenader på och utanför banan. Det är en fantastisk natur vi har förmånen att få vistas i! Blir det snö hoppas vi på att med hjälp av kommunen få lika fina skidspår som förra vintern.
  • Så har vi årsmötet den 22 januari som vi nu förbereder med årsberättelser, årsbokslut, verksamhetsberättelse och budget. Vi hoppas att vi kan ses ”live” men vi får avvakta eventuella restriktioner. Kallelse kommer.
  • Det finns alltid behov av support från oss medlemmar. SERVICEGRUPPEN välkomnar fler som kan komma på tisdagarna. Har du specialkompetens inom något hantverksområde eller bara tycker det är kul att jobba praktiskt? Alla är välkomna. Har du kompetens inom IT – alla olika IT-områden – är du välkommen att kontakta Annki. Det är guld värt för golfklubben med alla ideella krafter och man har roligt själv också, så tack alla som bidrar och välkommen om du inte har haft möjlighet tidigare. Kontakta Göran – 073-023 29 64 eller Helena Eriksson 070-326 43 86 eller dyk bara upp vid maskinhallen en tisdagsmorgon strax före kl. 9.00.
  • Samarbetspartner i form av företag som betalar en summa och blir marknadsförda av oss är också otroligt viktigt. Har du nätverk och kontakter i företagsvärlden, meddela Annki så följer vi upp med erbjudanden.

Och nu lyser alla olika ljuskonstellationer upp i vintermörkret i väntan på de ljusare tider vi vet kommer. Fortsätt att vara rädda om er själva och andra för tyvärr är pandemin inte över.

/Monica