Seniorgolfen 2021- Summering av säsongen

Säsongen startade med ett par omgångar med restriktioner på grund av pandemin, men den första juni kunde äntligen Seniorgolfen starta på riktigt i ordinarie tävlingsform med lottade bollar och bokade starttider. Det har spelats 18 omgångar plus avslutningstävling och totalt har vi räknat in 1270 starter, motsvarande ett snitt på 67 deltagare per omgång.

Totalt har 110 deltagare varit med minst en gång och några nya namn har vi noterat i startlistorna. Där kan man också se att våra damer varit flitiga och vissa omgångar utgjort 25-30 procent av deltagarna, vilket är mycket roligt. Det har även avspeglats i resultatlistorna med fina placeringar.

Segrare i A-klassen blev Tom Erik Hedberg , Göran Roos blev tvåa och Tomas Ledenvik trea. B-klassen vanns av Christina Eriksson före Thomas Brännemo och Christer Ljungman.

En HIO har vi kunnat notera och det var Thomas Brännemo som svarade för den bedriften.

Eclectictävlingen vann Jukka Lamminmäki för andra året i följd, närmast före Kenneth Hellstedt och Tom Erik Hedberg.

Som avslutning spelade vi en 3-manna scramble som vanns av laget Mikael Johansson, Rolf Hedström och Göran Roos.

Alla resultatlistor finns på hemsidan. Registrering och övrig administration av resultaten har som vanligt skötts med den äran av Gunilla och Tom Erik Hedberg, vilket vi är mycket tacksamma för.

Hela vintern har Johan haft sin anläggning öppen, där vi kunnat träna och hålla oss i form tills det är dags för nästa upplaga av Seniorgolfen.

Glöm inte att titta på bollen och svinga lugnt!