Anteckningar från damupptakt

Damupptakt 2019-04-08

 1. Agneta och Lena visade lite av den inomhusträning vi haft under våren och talade om att vi skulle köra den i höst igen. Alla är välkomna att komma med.
 2. Säsongens spelschema för måndagstävlingarna gicks igenom. Nytt för i år är att de som vill, träffas redan 14.15 så kör vi lite rörelseträning och styrka ca. 15 min. Ta med en klubba och hantlar (eller två vattenflaskor). Efter träningen blir det veckans regel som gås igenom. Sedan tävlar vi som vanligt. Den första tävlingen blir en partävling, då passar vi på att uppmärksamma banans 30-årsfirande. Kom iklädd en hatt och så skålar vi i pomac. Efter denna första tävling blir det fika och prisutdelning.
 3. Vi har hört att det finns några som vill att vi gör en hemlig resa. I damkommittén undrar vi därför om det finns några som är intresserade av att ordna en sådan?
 4. Jim kommer att ha damträning som vanligt den 1 maj.
 5. Lilian och Agneta gick igenom några av de nya reglerna.
 6. Helena berättade lite om vad servicegruppen arbetat med under vintern. De träffas varje tisdag kl. 9.00. Det finns en tavla i gången till omklädningsrummen där Helena skriver vad som ska göras. Kan man inte komma på tisdagen, utan är beredd att jobba en annan dag kommer det att stå på tavlan vad som behövs.
 7. Vi pratade lite mer om 30-årsfirandet och bad alla fundera på aktiviteter.
 8. Agneta gav information om damserien. Den startar den 4/5. Annicka bad alla som är intresserade av att vara med i mixedserien anmäla sig så snart som möjligt.
 9. Den 4 juni är det Women´s golfday över hela världen.
 10. Solen cup mot Grytsberg kommer att spelas den 18/7 på vår bana. Kom och ställ upp. Vi får vara hur många som helst, men de fem bästa resultaten räknas.
 11. Alla damer som fyller eller har fyllt 70 år får välja att spela från orange tee i år. Man kan välja inför varje tävling.
 12. Monica berättade att Bassam kommer att fortsätta med restaurangen. Stötta gärna restaurangen, så att vi får ha den kvar.
 13. Den 1 juli blir det en tävling för alla medlemmar med förtäring.
 14. Stina berättade att det finns möjlighet att köpa dekaler att klistra på bilen, bagen eller andra ställen för halva priset som nu är 250 kr.