Ordförandebrev maj

Nu är vi i full gång igen, härligt! Nedan kommer en massa viktig information så försök orka läsa och komma ihåg allt! Och släpp sedan allt annat och ge er ut på banan – det är fantastiskt!

  • Nu på lördag den 26 maj är det Golfens Dag med aktiviteter på alla Sveriges golfklubbar.
  • Hos oss börjar Golfens Dag kl. 9.30 med Gröngölingsgolf – passa på att bjuda med den där kompisen som ännu inte har förstått golfens tjusning! En lekfull tävling där ni spelar tillsammans. Får du inte med någon kan du anmäla dig själv så kanske du blir ihop parad med någon som är nyfiken på golf.
  • 10.00 – 12.00 får alla barn och vuxna prova på golf på övningsområdet vid klubbhuset, Golfäventyret för barn och allehanda övningar för de vuxna. Ta med släkt och vänner. Anmäl gärna om du vill vara med och hjälpa till!
  • 13.00 går startskottet för premiären av Blå Bandet tävlingen till förmån för prostatacancerforskningen, för män av män – anmäl er om ni inte redan har gjort det!
  • 14.00- 17.00 blir det fullt av unga tjejer på övningsområdet som inom ramen för distriktets tjejsatsning tränas av Malin Landehag, pro på Nyköpings GK och Therese Larsson ungdomskonsulent på Svenska golfförbundet. Golfande tjejer upp till ca 20-årsålderna och även tjejer som inte spelar golf (ännu) är välkomna. Anmälan till monica.falk@telia.com senast torsdag.
  • Mail från Players 1st kommer ni att få under säsongen. Det är enkät som gäller vår golfklubb och som kommer att skickas ut till en tredjedel av oss i taget. Så snälla – svara – dina åsikter är viktiga för oss i klubben.
  • Trevlig information från Flens kommun att vi även i år får feriearbetande ungdomar i kiosken och att de i år får jobba även på helgerna. Det betyder att ni som har fått kioskpass från och med den 18 juni till och med den 19 augusti inte ska stå i kiosken enligt tidigare utsänt schema. Se mer information på hemsidan.
  • Och så gratulerar vi Johan Thorell som har fått 10 000 kr i stipendium ur Prins Bertil och prinsessan Lilians idrottsfond att användas för utbildning inom golfen.